Klant worden bij Sylvestris B.V.

Als u op zoek bent naar verbeteringen voor ‘uw tulpenkraam’, dan bent u bij Sylvestris aan het juiste adres. Onze kwekerij is gespecialiseerd in het kweken van nieuwe tulpenrassen en biedt u de mogelijkheid om onze soorten te telen na ondertekening van een licentiecontract.

Onze soorten zijn kwekersrechtelijk beschermd en na het ondertekenen van een licentiecontract kunt u onze soorten telen zonder enige areaalbeperking. U kunt het leverbaar en plantgoed vrij verhandelen, maar als u het plantgoed wilt verhandelen, moet de koper een licentiecontract ondertekenen. Het is belangrijk op te merken dat voor het gebruik van afbroei ook een licentiecontract nodig is.

Iedere november worden de royalty’s gefactureerd en een licentiecontract is aan te vragen via onze contact pagina. We willen er wel op wijzen dat onze eerste introducties voornamelijk naar bestaande relaties gaan. Als u geïnteresseerd bent in een eerste introductie, kunt u informatie bij ons opvragen. De introductie zelf wordt in de regel door Richard van Diepen geregeld. U kunt Richard bereiken via mobiel 06 – 513 58 528 of per e-mail via richard@ighbv.nl.

Bij Sylvestris B.V. streven we naar een langdurige en succesvolle samenwerking met onze klanten. We bieden niet alleen hoogwaardig plantgoed aan, maar ook ondersteuning bij het telen van onze soorten. We vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij het bereiken van de beste resultaten, dus we zijn altijd beschikbaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Als u geïnteresseerd bent in het telen van onze soorten, neem dan gerust contact met ons op. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met u!